Coaching & Training

Puppytraining

Voor pups vanaf 8 weken

De mogelijkheden van een hond worden natuurlijk bepaald door het karakter van zijn ouders maar minstens zo belangrijk zijn bepaalde ervaringen in zijn puppytijd en de manier waarop zijn baasje - dus u! - met hem omgaat.
Die bepaalde ervaringen zijn noodzakelijk om de pup op te laten groeien tot een stabiele volwassen hond, zoals ook de manier waarop u met uw pup omgaat daar alles mee te maken heeft.

Pups leren de hele dag door en ontwikkelen een vast gedrag. Ongewenst gedrag begint heel onschuldig, maar groeit uit tot probleem gedrag voordat je er erg in hebt. Wanneer de pup nu ongewenst gedrag leert, zal dit op latere leeftijd ook weer de nodige tijd vragen om het om te buigen naar goed gedrag.

Ik begeleid u in het proces hoe je een goede relatie met uw hond kan op bouwen en op welke manier u om kan gaan met opvoedproblemen. Verder leer je hoe je, spelenderwijs en op een positieve manier, je je pup oefeningen kunt aanleren, zoals wandelen aan de lijn, zit, af, blijf, hier komen.

De leidraad bij het lesgeven zijn jouw wensen! Jij bent diegene die aangeeft waar je aan wil werken.

Individuele begeleiding

Om voor jou en je pup het beste te kunnen bieden geef ik alleen privéles, dit omdat ieder combinatie (eigenaar/puppy) anders is. Op deze manier kan ik de training afstemmen op jouw wensen en ingaan op de optimale begeleiding voor de pup.

De privélessen duren +-30 minuutjes. Dit lijkt kort, maar de ervaring leert dat dit meer dan lang genoeg is, omdat de training intensiever is. Er wordt veel informatie gegeven die verwerkingstijd nodig heeft. Ook kan de pup niet veel langer de concentratie vast houden.

Kosten

Privéles €25,00

LET OP !!! Voor een gemaakte afspraak wordt er tijd voor u gereserveerd. De afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden afgezegd. Is dat niet het geval dan worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Inschrijfformulier